Ifj. monarchista

Egy ifjú monarchista gondolatai ősi államformánkról, történelmünkről, és mindenféléről, ami ehhez kapcsolódik.

Utolsó kommentek

10.000 pillantás Magyarországra - CD-ROM ajánló

2009.07.20. 10:57 HuPiedone

Ismét egy Arcanum kiadványt mutatnék be (ami a címben és a címkék között álló hazugsággal ellentétben DVD-ROM): Képeslapok - 10.000 pillantás Magyarországra. Minő meglepetés, a lemez bedigitalizált képeslapokat tartalmaz.

Kattints a nagyobb képért!

A kezelőfelület ugyanaz a béna darab, mint a többi Arcanum DVD/CD-ROM-nál, de a tartalom szintén ugyanúgy jó minőségű. A lépeslapok mindig egy érdekes, egyedi nézőpontú lenyomatát adják az adott kornak. A Monarchia terén szerencsés a helyzet, ugyanis nálunk jött divatba először a képeslap, és lett a kiadvány által felölelt 1896-1916-os időszakra általános, tömegesen használt üzenetküldési mód. Így rengeteg darab fennmaradt, melyek a legkülönözőbb tájakat, élethelyzeteket mutatják be. Ezek megyénkénti bontásban, tetszőleges szöveges keresés alapján lekérdezhetők.

1 komment

Címkék: ajánló magyarország osztrák magyar monarchia kuk cd rom

A bejegyzés trackback címe:

https://ifjmonarchista.blog.hu/api/trackback/id/tr41247187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

titok32 2011.10.20. 21:12:33

Sziasztok

Hol lehetne ezt esetleg letölteni?? Nagyon érdekelne a téma !! Keresem ,keresem, de nem találom sehol :(

Köszönöm!
süti beállítások módosítása