Ifj. monarchista

Egy ifjú monarchista gondolatai ősi államformánkról, történelmünkről, és mindenféléről, ami ehhez kapcsolódik.

Utolsó kommentek

Elhunyt a trónörökös

2011.07.04. 23:18 HuPiedone

Habsburg Ottó halálával az utolsó még fennmaradt élő szál is elszakadt, mely jelen korunkat a Monarchiához kapcsolta. Ottó volt a híd a régmúlthoz: amikor őt gyászoljuk, gondoljunk arra, hogy a nosztalgiázásnak vége, itt az ideje a jelenben építkezni. Utódai élnek, lehetséges trónörökös tehát most is van. Várjuk a királyt!

2 komment

Címkék: habsburg ottó

A bejegyzés trackback címe:

https://ifjmonarchista.blog.hu/api/trackback/id/tr973040000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A-tominator 2013.07.07. 09:09:55

Üdvözlet mindenkinek! Örömmel látom, hogy nem is egy olyan honlappal találkozhatok, amely a royalista álláspontot tükrözi, mert jómagam is ennek híve vagyok. Eddig csak a www.madeleineforqueen.website.org
és a
kiralyiudvar.lapunk.hu -t ismertem, de úgy látom, hogy vannak még ezeken kívül is, és ez jó dolog. Ám azt meg kell jegyeznem, hogy Habsburgot nem szeretnék újra a magyar trónra, hiszen eléggé rosszemlékűek. Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy a királyság államformájánk visszaállítása kétségkívül a haza és a nép üdvét szolgálná. Remélem, megérem azt a pillanatot, amikor újraéled a Magyar Királyság.
Royalista üdvözlettel: A-Tominator
süti beállítások módosítása