Ifj. monarchista

Egy ifjú monarchista gondolatai ősi államformánkról, történelmünkről, és mindenféléről, ami ehhez kapcsolódik.

Utolsó kommentek

Királyért és hazért feliratú címer dombormű

2009.06.15. 13:22 HuPiedone

magyar nagycímer domborműJobb híján domborműnek neveztem ezt a rézből készült, préselt nagycímert, amit a Havannán rendszeresen megtartott militária börzén vettem. A címer alatt a híres "királyért és hazáért" jelmondat olvasható. Hogy miért éppen ez a sorrendje a szavaknak, arról a Lex Sacra blogban lehet olvasni.

Igazából nem tudom, milyen szerepe lehetett: a hátoldalán lévő fémlap arra engedne következtetni, hogy esetleg kitűzhető volt. Ennek viszont ellentmond a mérete, ami miatt mind sapkadísznek, mint ruhára tűzve túl nagy. Én mindenesetre bekereteztettem, és illő helyre került :-).

Kattintásra nagyobb kép jön elő!

2 komment

Címkék: címer osztrák magyar monarchia kuk

A bejegyzés trackback címe:

https://ifjmonarchista.blog.hu/api/trackback/id/tr801182593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyuri1988 2011.04.27. 22:13:33

Üdv Mindenkinek! Nagyon tetszik a dombormű! azért írok ide mert:
szeretném megtudni hogy egy ilyen darabnak mekkora értéke lehet? Várom a hozzászólásokat!

HuPiedone · http://lajtamonitor.hu/ 2011.05.02. 12:39:02

@gyuri1988: Szia! Jó kérdés, én nem tudom megállapítani. Most már jó két éve vehettem, így az árára sem emlékszem: tízezer alatt volt, de pontosabban már nem tudom.
süti beállítások módosítása